Passend gereedschap als sleutel tot hoogwaardig eindresultaat

Artikel delen

Goed gereedschap is onmisbaar om ruw- en afbouwproducten op een goede manier te kunnen verwerken. Erwin van Aken, Sector Manager Industry van Carel Lurvink: “Je kunt kiezen voor topproducten om het gewenste hoogwaardige eindresultaat te bereiken, maar als het aanbrengen ervan niet soepel gaat, breng je dat eindresultaat in gevaar. Kwaliteitsproducten en geschikte gereedschappen moeten een twee-eenheid zijn. Daarin kan Carel Lurvink adviseren, ook bij nieuwe producten die de markt razendsnel veroveren, zoals betonstuc dat nu in veel badkamers en keukens wordt toegepast.”

Carel Lurvink levert een breed assortiment schoonmaakartikelen en persoonlijke beschermingsmiddelen voor een schone en veilige werkomgeving. Maar ook een compleet pakket professionele schilderbenodigdheden voor de soepele verwerking van producten zodat het perfecte eindresultaat haalbaar wordt.

Van Aken: “Er verschijnen met regelmaat innovatieve producten op de markt die voor een nieuwe trend zorgen. Neem betonstucproducten die vloeren en wanden in woningen een bijzondere uitstraling geven. Om deze unieke producten goed aan te brengen, leveren wij een gebalanceerd pakket aan artikelen, zoals spanen, handschoenen, tape, wisselrollers, stucloper en emmers. De opdrachtgever wil een bijzondere woonstijl, de vakman verwerkt daarvoor de geëigende producten en Carel Lurvink ondersteunt daarbij via advies over en levering van de juiste verwerkings- en schoonmaakproducten.”

Met trots kijkt Van Aken hoe menig woninginterieur dankzij betonstuc een industrieel, romantisch, landelijk, klassiek, basic, retro, glamour of Scandinavisch karakter krijgt. “We zijn blij dat we via onze producten een steentje bijdragen aan de woonbeleving van consumenten. En vooral content dat we de vakman helpen bij de soepele, veilige en hoogwaardige uitvoering van diens dagelijkse werk.”

Carel Lurvink
www.carellurvink.nl