Verf- en schoonmaakproducten voor alledaagse én speciale vragen

Artikel delen

Carel Lurvink biedt keuze uit bekende A-merken en ontwikkelt en produceert zelf ook hoogwaardige kwaliteitsproducten onder haar eigen merk ‘Calu’. Deze producten voldoen aan alle normen en eisen – en zijn vaak een zeer goed alternatief voor de grote merken. “Met een divers palet aan producten bedienen we onze klanten.”

man in werkplaatsEén van die klanten is Geelen Beton uit het Limburgse Wanssum. “Zoekt u iets speciaals? Kijk dan eerst bij Carel Lurvink,” aldus Stan Cremers, magazijnbeheerder bij Geelen Beton. “We zijn bij Carel Lurvink terechtgekomen, toen wij op zoek waren naar kwalitatief hoogwaardige structuurrollers. Wij werken onze betonelementen af met een bepaalde structuur. Dat doen we met speciale, extra brede structuurrollers.”
Raymon van der Hurk is sectorspecialist Industry bij Carel Lurvink en is onder andere gespecialiseerd in de markt van prefab betonbouw. Na de aanvraag met structuurrollers zijn Raymon en Stan gaan kijken naar mogelijkheden om de samenwerking te versterken. “Eén van die artikelen is onze CaluGuard CoolDry handschoenen. De handschoen heeft een hoog draagcomfort, is vochtafstotend en voldoet aan de juiste normeringen voor Geelen Beton. Wij maken altijd een risico-inventarisatie alvorens wij een handschoen adviseren. Wij kijken zowel naar mechanische als eventuele chemische risico’s. Op elke werkplek zijn die anders.”
Verder heeft Carel Lurvink oplossingen zoals poetspapier, katoenen poetsdoeken, schoonmaakchemie, professionele handreinigers en veiligheidsschoenen. “De kracht van premium A+ merken als CaluPaint, CaluClean, CaluGuard en CaluCare is topkwaliteit voor een betaalbare prijs. Alles wordt geproduceerd naar eisen en wensen waar de markt om vraagt.”
Carel Lurvink heeft een grote voorraad (12.000 palletplaatsen warehouse), zodat alle Premium A+ producten en andere producten snel geleverd kunnen worden. “Via ons online bestelsysteem Mijn Carel Lurvink kunt u uw bestelling eenvoudig en snel plaatsen. U kunt hiermee tot maar liefst 25% aan kosten en tijd besparen.”

Carel Lurvink
www.carellurvink.nl/industry