Droogtoiletten voor renovaties

Artikel delen

Als bewoners door renovatie van hun toilet en/of badkamer geen gebruik meer kunnen maken van hun toilet, is dat lastig. Toilet Service Twente verhuurt droogtoiletten, maar ook douchecabines of – containers.

Als bij woningrenovatie ook het interieur wordt aangepakt, gaat het meestal om vernieuwing van keuken, badkamer en toilet. Wanneer bewoners dan in hun woning blijven, is de overlast groot. De droogtoiletten die Toilet Service Twente verhuurt, bieden een eenvoudige oplossing, waardoor bewoners bijvoorbeeld ook geen toilet hoeven te delen met hun buren. De droogtoiletten hebben geen aansluiting op de riolering nodig en zijn compact: de afmetingen bedragen 67 x 38 x 39 centimeter (l x b x h). Voor senioren is ook een extra hoge uitvoering leverbaar van 47 centimeter hoog en het is ook mogelijk de toiletten te laten plaatsen inclusief beugels om het toilet heen. In de verhuur is inbegrepen dat de toiletten wekelijks worden geledigd en grondig worden gereinigd.
Toilet Service Twente levert ook mobiele toiletcabines voor op de bouwplaats, waarvoor eveneens geldt dat deze wekelijks worden geledigd en grondig gereinigd.

Toilet Service Twente, Hengelo, (074) 27 77 80, www.toiletservicetwente.nl

Alles over de sector als eerste in jouw mailbox?

Abonneer je op de gratis RenovatieTotaal nieuwsbrief.