Prefab raamdorpelelementen

Artikel delen

Waarom nog moeizaam te vervangen raamdorpels stuk voor stuk opnieuw inmetselen met losse raamdorpelstenen? Heblad levert kant-en-klare raamdorpelelementen in elke gewenste lengte, zonodig met verstekken, bijvoorbeeld voor erkers.

Raamdorpelelementen B.V. uit Bladel levert prefab raamdorpelelementen die het tijdrovend opnieuw aanbrengen van losse raamdorpelstenen tot het verleden laat behoren. Het assortiment kent diverse lengtes van raamdorpels, inclusief de tussenmodellen van 130 en 180 mm. Aan het verlijmen komt geen wapening te pas. Enkele uitvoeringen met dunnere raamdorpels (25 mm) en de kleuren zwart en bruin verglaasd zijn ook met een hogere klik (5 cm) verkrijgbaar. Omdat het bedrijf uit Bladel samenwerkt met leverancier van raamdorpelstenen St. Joris, zijn alleen producten van St. Joris in het leveringsprogramma opgenomen. Daarbij zijn wel speciale maten steentjes leverbaar, zoals 130 mm voor de kleine negge en 180 mm voor de grote negge. Omdat er geen standaard verstekhoeken bestaan, bieden de prefab elementen een goede oplossing voor een tijdrovend karwei. Op de traditionele manier zou hier namelijk een ‘brugje’ gemaakt moeten worden om het hoekje tijdelijk op te vangen.
Een offerte kan via de website lopen. Daarbij moet onder andere de kleur en het model van de gewenste stenen ingevuld worden, wel of geen eindstenen en het aantal millimeters dat de elementen korter moeten zijn dan de dagmaat van de kozijnen.

Raamdorpelelementen BV, Bladel, (0497) 360 791, www.HeBlad.com

Alles over de sector als eerste in jouw mailbox?

Abonneer je op de gratis RenovatieTotaal nieuwsbrief.