Isolatiesysteem hellend dak

Artikel delen

Het Rockwool Fastfixx Hellend Dak Isolatiesysteem wordt toegepast bij het renoveren en/of na-isoleren van hellende daken. Het isolatiesysteem bestaat uit brandveilige, geluidswerende en thermisch isolerende harde steenwolplaten, lijm/ankers en T-profielen. Tevens zijn L-profielen leverbaar.

De Fastfixx isolatieplaten zijn er in diktes van 60 en 100 mm en in lengte van 1300 en 1600 mm. Bij 60 mm dikte bedraagt de RD-waarde 1,75 m2K/W, bij 100 mm dikte is deze waarde 2,90. De platen worden geleverd met een geïntegreerde dampremmer en een afgewerkte zichtzijde, en worden aangebracht door middel van verlijming en/of mechanisch bevestigd. Hiervoor zijn Fastfixx lijm en/of Fastfixx ankers leverbaar. Voor een mooie naadafwerking bij de onderlinge aansluitingen kunnen T-profielen in de naad worden aangebracht en voor de hoekafwerking zijn L-profielen optioneel.
Rockwool Fastfixx is onbrandbaar (Euro-Brandklasse A2) en kan de brandwerendheid van de dakconstructie tot een uur verbeteren. Steenwol is bovendien duurzaam en volledig recyclebaar, belangrijk als er ook aandacht aan het milieu moet worden besteed.

Rockwool Benelux B.V., Roermond, (0475) 35 35 77, www.rockwool.nl