Nieuw schuifraamsysteem met slank profiel

Artikel delen

Naast de standaard schuifraamsystemen heeft Houtindustrie Amersfoort een schuifraamsysteem ontwikkeld met slank profiel, dal als inhaakelement is uitgevoerd. Deze oplossing biedt brede toepassingsmogelijkheden.
  
Voor de renovatiemarkt levert én plaatst Houtindustrie Amersfoort onder de naam Venti-safe®  inhaakelementen die zijn voorzien van draaikiepramen en schuifraamsystemen. Het bedrijf heeft nu een nieuwe schuifraamsysteem ontwikkeld met slank profiel, dat voldoet aan de meest recente eisen voor veiligheid en comfort. Het schuifraamsysteem is vooral geschikt voor het behouden van het oorspronkelijke gevelbeeld bij renovatie van monumentale panden. Het nieuwe Venti-safe®  schuifraamsysteem wordt compleet in de fabriek gemonteerd en als inhaakelement kant en klaar aangeleverd. Dat vereenvoudigt de montage in het bestaande kozijn en geeft weinig overlast bij plaatsing.
Kenmerkend voor het systeem zijn: een slank profiel, lichte bediening schuifraam, degelijk sluitwerk met haakschoten en paddestoelnokken, rondgaande afdichtingen, monumentaal isolerend glas en centrale bediening met één kruk. De raamdikte is 46 tot 74 mm en er zijn diverse houtsoorten mogelijk. Houtindustrie Amersfoort verzorgt eventueel het gehele proces van vergunning, inmeten én de montage ter plaatse.
 
Houtindustrie Amersfoort B.V., Amersfoort, (033) 461 22 41, www.venti-safe.nl