Smartphone applicatie voor ketelvervanging

Artikel delen

Cv-ketelfabrikant Nefit heeft een smartphone-applicatie geïntroduceerd die installateurs ondersteunt bij hun vervangingsadvies. Uitgangspunt is de bestaande situatie.
 
De vervangingsmarkt van verwarmingssystemen is voor installateurs van groot belang. De moderne consument heeft al op alle mogelijke manieren informatie ‘in huis gehaald’ en is dus goed voorbereid. Dan wil hij/zij bovendien nog graag weten hoe de vakman erover denkt. Met de ‘Nefit Navigator app’ kan de installateur snel zien welke ketel uit het actuele programma het meest geschikt is om de oude ketel te vervangen. Mét de daarbij behorende specificaties en voordelen.
Met de Nefit Navigator app kunnen meer dan 340 toestellen van de afgelopen jaren worden geselecteerd. Na aanklikken van het merk en type van de bestaande ketel zoekt de app – op basis van de belangrijkste eigenschappen – de best passende vervanger en alternatieven. Eveneens met de bijbehorende specificaties en voordelen, waarmee de installateur zijn keuze kan onderbouwen.
Installateurs kunnen gratis over de app beschikken, via alle belangrijke app-stores.
 
Nefit, Deventer, (0570) 67 85 85, www.nefit.nl