Uitbreiding renovatieassortiment

Artikel delen

De isolatieproducten van Kingspan Insulation zijn uitstekend geschikt voor renovatie, voor welke toepassing ook. Voor het na-isoleren van zolders heeft Kingspan Insulation nieuwe artikelen aan haar assortiment toegevoegd.

De iSoEasy™ Pro Hellend Dakplaat is – behalve als Rc 2,5 en Rc 3,5 – nu ook verkrijgbaar voor een Rc van ruim 3, met slechts 82 mm dikte. Met de 100 mm iSoEasy™ Pro XL wordt ruimschoots voldaan een Rc-waarde 3,5. De 82 mm kan worden geleverd in de afmetingen van 1200 x 600 mm, 1300 x 600 mm en 3000 x 600 mm. Met iSoEasy™ Pro kan beter, dunner en sneller worden geïsoleerd.
Ook is het assortiment met het Therma™ TP13 Vloerisolatie Element uitgebreid, een na-isolatieproduct voor (zolder)vloeren van beton of hout. Deze vloerisolatie biedt ook een uitkomst voor bijvoorbeeld vlieringzolders die als opslagruimte worden gebruikt. Het Therma™ TP13 Vloerisolatie Element is een PIR hardschuim isolatieplaat, tweezijdig voorzien van een aluminium meerlagencomplex. De bovenzijde is voorzien van een 12 mm P3 gecertificeerde, vochtwerende spaanplaat en daardoor goed beloopbaar. Het element is voorzien van een sponning in de isolatieplaat, waardoor een optimale thermische prestatie wordt behaald.

Kingspan Insulation B.V., Winterswijk, (0543) 54 32 10, www.kingspaninsulation.nl