Verfproducten met DUBOkeur certificaat

Artikel delen

Sigma Coatings uit Uithoorn heeft als eerste voor diverse verfproducten het DUBOkeur certificaat ontvangen. Op de Nederlandse markt zijn deze verven de enige die dit toonaangevende duurzaamheidskeurmerk voor de bouw mogen voeren.
 
De Sigma-producten met DUBOkeur zijn: Sigmatex Superlatex muur- en plafondverf, Sigma S2U Allure Primer en Gloss en Sigma Torno watergedragen Primer, Satin en Semi-Gloss en sinds kort ook Sigmapearl Clean Matt muurverf en de hele Sigma S2U Nova lakkenlijn. De producten met DUBOkeur zijn herkenbaar aan de sticker op de verpakking. De keuze vanuit Sigma voor het behalen van certificatie voor DUBOkeur was zeer bewust. Steeds vaker wordt de voorkeur gegeven aan verven met een erkend milieukeurmerk.
Dat Sigma-producten aantoonbaar de duurzaamste keuze in hun segment vormen, maakt ze zeer geschikt voor toepassing in duurzame bouw- en renovatieprojecten, zoals de recente renovatie van het Stadskantoor Westnieuwland in Vlaardingen door Heembouw. Het bouwbedrijf transformeerde het verouderde pand in een duurzaam en toekomstbestendig gebouw en schildersbedrijf Van Beelen & Hazenoot uit Katwijk aan Zee verzorgde de afwerking van deuren, kozijnen, wanden en plafonds met Sigma DUBOkeur-verven.
 
Sigma Coatings Bouwdivisie, Uithoorn, (0297) 54 19 11, www.sigma.nl