Deuren met GND-garantie

Artikel delen

Wat is het verschil is tussen een kwalitatief goede deur en een kwalitatief goede deur met GND-garantie? Gecontroleerde zekerheid op de functionele prestaties van deuren en deur/kozijn-combinaties. In een nieuwe brochure geeft GND uitleg over deze gegarandeerde zekerheid voor zowel buiten- als binnendeuren.
 
GND is de overkoepelende organisatie van 14 Nederlandse deurenfabrikanten. Deze maken zich samen sterk voor optimale kwaliteit en prestaties van binnen- en buitendeuren, het bevorderen van het vertrouwen tussen fabrikanten en hun afnemers en maatschappelijke thema's als veiligheid en duurzaamheid.
In de brochure staat wat de verschillende GND-zekerheidsklassen® betekenen, hoe de organisatie de onafhankelijke toetsing waarborgt, hoe de GND-garantie werkt, wat het verschil is met KOMO en waaraan een GND-deur te herkennen is. Bovendien staan de voordelen van GND-garantie overzichtelijk op een rij. Op www.gnd.nl is een online versie van de brochure beschikbaar. De brochure kan ook worden opgevraagd via info@gnd.nl.