Vrije inrichting klimaatplafond

Artikel delen

Veelal worden klimaatplafonds ontworpen met als basis een plafondlay-out gerelateerd aan de stramienmaatvoering. Tevens wil men flexibel zijn als het gaat om het plaatsen van scheidingswanden. Een bandrasterplafond is dan een veel gekozen optie. Projectmatig kunnen vanzelfsprekend afwijkende details gerealiseerd worden. Met het totale plafondontwerp bij Solid Air hoeft men echter weinig tot geen rekening te houden met de klimaattechniek achter het plafond. Bij de oplevering wordt een thermo-scan gemaakt van het gehele plafond ter controle van alle actieve plafonddelen. Bij oplevering wordt tevens een lektest uitgevoerd over 1,5 uur met een testdruk van 6 bar. Solid Air geeft 5 jaar garantie op door haar opleverde klimaatplafond projecten.
 
Informatie: www.solid-air.nl