Oude kitvoegen snel verwijderen

Artikel delenHet verwijderen van oude kitnaden en andere flexibele afdichtingen uit 90-gradenhoeken kan een behoorlijk tijdrovende klus zijn. De FugenMeister Delta voegensnijder kan helpen bij dit karwei. Dit handige gereedschap bestaat uit een comfortabele grip met een tweedelige mespunt die zich perfect door de hoeken laat sturen. Een professionele oplossing.
 
Met de FugenMeister Delta voegensnijder kunnen echt meters worden gemaakt. Dit in tegenstelling tot traditionele messen die al snel bot worden. Geen kit is te soepel of te stug; het in een hoek geplaatste snijvlak blijft door zijn speciale constructie gedurende lange tijd vlijmscherp. Bovendien zijn reservemesjes verkrijgbaar. De Delta voegensnijder kan worden toegepast op alle typen afdichtingen en op alle harde ondergronden, zoals keramische tegels, graniet en marmer. Het is het ideale kitmes bij woningonderhoud en bij renovaties van badkamers en keukens.
Het merk FugenMeister omvat nog meer soorten kitgereedschap, zoals kunststof kitspatels met ronde en rechte hoeken in diverse afmetingen, en een snij- en doseerhulp voor het afsnijden van kitspuitmonden. FugenMeister is verkrijgbaar bij professionele bouwmarkten, ijzerwarengroothandels en schildersgroothandels.
 
Primaverde, (0416) 82 02 48, www.primaverde.nl