Verhuizing

Artikel delen‘Dit pand is ons op het lijf geschreven’, vertelt Bertjan Janssen van Doorn, van het familiebedrijf Ventistone, over de nieuwe locatie in Tiel. Het pand ligt maar 500 meter van de vorige fabriekslocatie af, maar maakt voor het bedrijf veel verschil op het gebied van werkplezier en efficiëntie.
 
De oude fabriek was te klein geworden. Met de verhuizing naar het nieuwe pand kreeg het bedrijf er veel bruikbare ruimte bij en konden de machines praktischer worden opgesteld. Efficiënt is ook dat alle onderdelen van het bedrijf nu onder één dak gehuisvest zijn.
Iedereen kent het principe van panlatten: dakpannen beschermen ze tegen regen, de wind houdt ze verder droog. Ventistone ontwikkelde een vergelijkbaar slim systeem. Het beschermt houten kozijnen met een steenvezelprofiel. Dat garandeert blijvend droge houtconstructies en duurzaam onderhoud, tegen lage kosten.
 
Ventistone, Tiel, (0344) 68 00 00,
www.ventistone.nl