Verlijmen van tegels en steenstrips

Artikel delenVerlijmen van tegels en steenstrips geeft ongekende mogelijkheden voor prefab systemen en concepten. Van bekleding van geïsoleerde gevelsystemen met een bakstenen uitstraling tot het verlijmen van keramische materialen en natuursteen tegen gevels en zelfs het bekleden van betonnen lateien.
 
Omnicol heeft voor al deze zaken de juiste verbinding. Zo wordt ogenschijnlijk metselwerk mogelijk op lastige plekken, zoals bijvoorbeeld aan plafonds en de onderzijde van balkons. En ontstaat er ruimte voor individuele expressie, doordat alle metselverbanden zijn toe te passen.
In samenwerking met Omnicol hebben de bedrijven Eternit en Strikolith hun adviezen over het gebruik van tegel- en constructielijmen bijgewerkt. Het betreft adviezen met betrekking tot Eter-Backer HD steenstrips en Eter-Backer HD tegels van Eternit en STRIKOTHERM COMFORT en PREMIUM gevelisolatiesystemen voor steenstrips en tegels.
 
Omnicol Nederland BV, Hedel, (073) 599 29 25, www.omnicol.eu