RVS voegroosters in vele maten

Artikel delenTilmar levert nu ook de SpouwSafe in hoogtematen van 4 tot 60 cm. De roosters kunnen worden gemaakt in al die maten met tussenstapjes van 0,5 cm. Dit geeft een flinke uitbreiding van de toepassingsmogelijkheden.
 

SpouwSafe is het meest bekende universele RVS voegrooster, om achteraf in open stootvoegen te plaatsen. Met dit rooster wordt de spouw beschermd tegen vuil en ongedierte. De bijzondere vorm zorgt ook nog eens voor verfraaiing van het gevelbeeld. Door de enorme flexibiliteit past het rooster in open stootvoegen van 5 tot 25 mm breed. Het sterke RVS verenstaal zorgt voor een goede klemming, maar is desondanks eenvoudig handmatig te plaatsen. Naast de grote variëteit in hoogtematen op bestelling, is aan de standaard voorraad het model 7 cm toegevoegd. Daarmee is een grote serie aan voorraadmaten beschikbaar: 5, 6, 7, 9 en 24 cm.
 
Tilmar, Meppen, (0591) 37 16 68, www.tilmar.nl