Nieuwe series diamantsegmenten voor beton

Artikel delen

Overmat presenteert een nieuwe HTC series metaalgebonden diamantsegmenten voor het schuren van beton. De vier nieuwe series, geschikt voor alle soorten beton, vereenvoudigen de keus voor het juiste diamantsegment.
 
De diamantsegmenten hebben per serie een uniform design gekregen die de capaciteit tijdens het schuren verbetert met 30 procent en een 40 procent langere levensduur heeft. De nieuwe segmentseries hebben de namen S, H, M en X. Deze namen indiceren het type beton dat het beste bij dit segment past. Van zacht tot aan het hardste beton (S = Soft, M = Medium, H = Hard en X = Xtremely Hard). Het bereik van de segmenten overlapt elkaar, waardoor de keuze voor het juiste segment gemakkelijk is en het gehele proces tot het verkrijgen van het gewenste schuurresultaat vereenvoudigd wordt. De segmenten van de SMHX series vervangen de segmenten in de C, CA, SF en CX series van HTC.
 
Overmat Industries, Waspik, (0416) 31 77 88, www.overmat.nl