Stofvrije doorgang bij renovatie of verbouwing

Artikel delen

Een stofdeur moet lang genoeg meegaan. Als deze losraakt of te snel kapot gaat, komt bouwstof alsnog in ruimten waar het niet mag komen. Daarom komt PrimaCover met twee typen ritsdoorgangen. PrimaCover Zipper is een set van 2 stevige zelfklevende ritsen. PrimaCover Zipper Door A is een complete stofdeur met voorgemonteerde rits.
 
Beide producten zijn ontwikkeld voor de praktijk. Dat betekent: beproefde materialen en een solide constructie. Daardoor zijn beide producten geschikt voor intensief gebruik en langdurige toepassingen.
 
In een verpakking PrimaCover Zipper zit een set van 2 losse zelfklevende ritsen van zeer deugdelijke kwaliteit. Deze hebben een uitstekende hechting op folie. Eenvoudig opplakken, opensnijden en de doorgang is gereed. PrimaCover Zipper Door A is de complete stofdeur van stevige transparante folie die met geschikte tape gemakkelijk kan worden aangebracht in de bestaande deuropening. Ideaal bij deelrenovaties van woningen en kantoren. De verticale rits loopt drempelloos door tot aan de onderkant. De doorgang is dus optimaal, niet alleen voor medewerkers, maar ook voor rollend materieel.
 
PrimaCover is een merk van Benelux-distributeur Primaverde BV. De nieuwe ritsdoorgangen passen in het uitgebreide assortiment producten voor schoon en veilig werken. Daartoe behoren ook de afdekmaterialen en beschermfolies van Permafix en PrimaCover en de herbruikbare stofdichte afschermsystemen van Curtain-Wall.
 
PrimaCover   
www.primacover.nl