Woonhuisventilator voor renovatiemarkt

Artikel delen

Orcon introduceert het nieuwste type woonhuisventilator, de MVS-15RP. Dit ventilatiesysteem is speciaal ontwikkeld voor de renovatiemarkt waar de bestaande bediening behouden blijft. Uniek aan dit toestel is dat het geschikt is voor een perilex 3-standenschakelaar, RF-bediening en CO2 vraagsturing. De MVS-15RP wordt standaard geleverd met een bedrade perilexstekker. Op locatie is indien gewenst het snoer om te wisselen voor een versie met bedrade randaardestekker. Dankzij snelconnectoren aan de snoeren klikt de installateur de gewenste uitvoering snel en eenvoudig op de printplaat. Het apparaat is stil, onderhoudsarm, servicevriendelijk en de behuizing is 100 procent recyclebaar. De ventilator heeft een royale capaciteit van 435 m3/h bij 200 Pa, voor aansluitpunten voor luchtafzuiging inclusief achteraansluiting. De onderaanstluiting is voorzien van Ø 160 of Ø 125 mm

Informatie: www.orcon.nl