Prefab wand- en leidingsystemen

Artikel delen

Prefab is bij TECE speerpunt. Om de bouwtijd op de bouwplaats te verkorten levert TECE drie systemen voor prefab: het voorwandsysteem TECEprofil, het leidingschachtsysteem TECEsystem en het push fit leidingsysteem TECElogo.
 
Met het solide TECEprofil voorwandsysteem is het mogelijk ter plekke eenvoudig en snel wanden te installeren of prefab wanden te produceren in de eigen werkplaats. Prefab geeft korte montagetijden op de bouw. De productie is uniform en van hoge kwaliteit, daardoor zijn de faalkosten lager. Bij renovatie is de tijdwinst circa de helft zodat er minder overlast is voor bewoners. Met het voorwandsysteem kunnen bovendien eenvoudig individuele badruimten gecreëerd worden en kunnen allerlei armaturen snel worden geïntegreerd. Meestal kan er na één dag al betegeld worden.
Door de eenvoud en eenduidigheid bij alle diameters, is het push fit leidingsysteem TECElogo ook geschikt voor prefab. Belangrijke voordelen zijn het beperkt gebruik van gereedschap, het lage gewicht en de 30 procent tijdbesparing in vergelijking tot ‘persen’. Het professionele leidingsysteem TECElogo is universeel toepasbaar voor prefab cv- en drinkwaterinstallaties. Alle verbindingen worden met de hand gemaakt met steekfittingen; er komt geen persmachine aan te pas. Dus ook geen ‘gedoe’ met lege accu’s, onjuiste persbekken en zwaar gereedschap. Dankzij de eenvoud en eenduidigheid, zijn ook monteurs met andere specialismen, al gauw vertrouwd met de verbindingstechniek van het leidingsysteem.
 
TECE Nederland BV,
(0592) 41 50 74,
www.tece-nederland.nl,
standnummer 07.F032