Nieuwe reeks programmeerbare thermostaten

Artikel delen

Honeywell lanceert een nieuwe reeks programmeerbare thermostaten: de T4. De thermostaten in de nieuwe reeks zijn universeel toepasbaar. Ze vereenvoudigen het installeren, instellen, bedienen en aanpassen van het wooncomfort.

De T4-reeks bestaat uit drie modellen: De T4 is de standaard bedrade versie voor de aansturing van een aan/uit-ketel, ideaal voor het vervangen van een bestaande thermostaat. Vervolgens is er de T4M. Dit is net als de T4 een bedrade versie maar dan geschikt voor ketels met OpenTherm-regeling. Tot is er een draadloze versie met een ketelmodule die universeel toepasbaar is en geschikt is voor zowel aan/uit- als OpenTherm-ketels, de T4R. Deze ketelmodule komt overeen met die van de onlangs geïntroduceerde Lyric T6R. Waardoor huiseigenaren in de toekomst eenvoudig en zonder installatiewerkzaamheden hun T4R upgraden naar de met een app te bedienen Lyric T6R.
De T4-thermostaten werken met elk verwarmingssysteem, elke cv-ketel, pomp en zonekleppen en dragen gebruiksgemak hoog in het vaandel. Door de eenvoudige montage van de T4-thermostaten vervangen installateurs een oude thermostaat simpel, snel en goedkoop. Na montage is het gebruik van de thermostaat dankzij de intuïtieve bediening eenvoudig uit te leggen aan de gebruiker.
De thermostaten beschikken over een digitaal bedieningspanel met herkenbare iconen en simpele toets bediening. De T4 reeks beschikt over een vooraf ingesteld programma met een uitgebreide keuze aan voorgeprogrammeerde instellingen. Programma’s worden eenvoudig gekopieerd en wijzigingen zijn eenvoudig door te voeren.

“Met deze nieuwe productlijn bieden we installateurs installatiegemak en huiseigenaren optimaal comfort. Bovendien bewijzen we dat thermostaten wel degelijk eenvoudig zijn in gebruik”, aldus Martin Roozendaal, marketingcommunicatiemanager bij Honeywell.

Honeywell
www.kijkvoelbeleef.nl