Nieuw technisch handboek wandsystemen

Artikel delen

Knauf introduceert een nieuw technisch handboek, het Knauf Handboek Wandsystemen. In dit praktische naslagwerk staan alle Knauf wandsystemen inclusief technische specificaties uitgebreid beschreven. Ideaal voor ontwerpers, calculatoren en werkvoorbereiders van montagebedrijven, aannemers en architectenbureaus.
 
Het handboek is ontwikkeld vanuit praktische wensen van de gebruikers van het boek. Het boek bevat een overzichtelijke inhoudsopgave: in de online PDF klik je op een wandsysteem en je komt direct op de betreffende systeempagina terecht.
 
In het handboek staat bij elk wandsysteem beschreven uit welke onderdelen (profielen, isolatie, beplating) de betreffende wand is opgebouwd. Daarbij wordt overzichtelijk getoond welke prestaties (bijvoorbeeld brandwerendheid en geluidsisolatie) conform KnaufZeker door de producent gegarandeerd worden.
 
Het handboek helpt bij het creëren van ideale ruimtes. “Knauf vindt dat iedereen een ideale omgeving verdient om in te wonen, te werken of te verblijven. Knauf bouwt graag samen met bouwpartners aan een project, vanaf de ontwerpfase tot aan de oplevering, met technische services op maat zoals adviezen, details en BIM-ondersteuning.”
 
Knauf
www.knauf.nl/wandsystemen.