“Aannemers stellen meer eisen aan gevelbekleding”

Artikel delen

Protex gevelbekleding combineert het uiterlijk van houten gevelbekleding met de duurzaamheid van kunststof gevelbekleding. Protex is dan ook zeer geschikt voor gevelrenovatie met behoud van de natuurlijke uitstraling van de gevel. Het kiezen van gevelbekleding omvat echter meer dan het selecteren van het mooiste materiaal. Zo spelen ook verwerkingsgemak en leveringsvoorwaarden een belangrijke rol in de keuze van de gevelproducten.
 
“Het kiezen van gevelbekleding op basis van het esthetische en specifieke producteigenschappen (zoals duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid) is voor de consument voldoende. Aannemers en andere verwerkers stellen echter aanvullende eigenschappen. Zo moet het product bijvoorbeeld snel en eenvoudig te verwerken zijn.” legt Product Manager Prospèr Vermeulen uit. “Aannemers stellen meer eisen aan gevelbekleding”
 
“Als leverancier van gevelbekleding vinden we het belangrijk dat onze producten nóg meer te bieden hebben aan deze groep professionals. We leveren Protex gevelbekleding daarom ook op het werk. Zo bieden we extra gemak én realiseren we een extra kostenbesparing. Geen gedoe meer met het huren van een bus, die groot genoeg is om de gevelbekleding te vervoeren. Geen extra (kostbare) uren voor het ophalen van de benodigde materialen. En om te zorgen dat de gevelbekleding op iedere gevel perfect past, leveren we Protex ook nog eens custom made. Zo kunnen we iedere gewenste lengte op maat leveren. Niet alleen besparen we zo zaagwerk, maar ook zorgen we op die manier voor een superstrakke gevel, zonder storende naden in het werk.” vult Prospèr Vermeulen aan.
 
Protex
www.gevelnet.nl