Zo creëer je de ideale badkamer voor jouw klant

Artikel delen

Een badkamerklus? De ideale kans voor jou als vakman om met goed advies de ideale badkamer te creëren met producten die precies passen bij de wensen van je klant.

Verschillende mensen, verschillende wensen
De één houdt van een strakke, moderne badkamer, de ander gaat voor knus en landelijk. Natuurlijk zijn de kleur en het formaat tegels, de kraan en het sanitair belangrijk. Maar wat achter de wand zit is minstens zo belangrijk. Jij als vakman weet dat. Jouw kans om met goed advies de ideale badkamer te creëren!

Meer dan het uiterlijk: wooncomfort
Ventilatie en luchtkwaliteit zijn bijvoorbeeld belangrijke factoren als het gaat om comfort. In een badkamer is het veel vochtiger dan in de rest van het huis. Wil jouw klant voorkomen dat de luchtvochtigheid te hoog wordt en het bedompt en onaangenaam wordt? Kies dan voor een gipspleister, zoals Goldband Quick of AquaStuc, voor optimale vochtregulatie. Om dat effect te behouden is het wel belangrijk dat je voor de eventuele afwerklaag, op plaatsen waar geen waterbelasting is, voor een damp-open materiaal kiest. 

Knauf producten voor in de badkamer?
Andere relevante thema’s zijn prijs, bouwsnelheid, luchtvochtigheid en vochtbestendigheid . Knauf biedt daar slimme oplossingen voor. In de tabel zie je precies welke producten welke prestaties hebben. Kijk op Knauf.nl/deidealebadkamer voor meer informtie en een handige keuzehulp om in drie stappen de juiste oplossing voor de ideale badkamer voor jouw klant te creëren.