Douchen zonder lekkage op een composiet doucheplaat

Artikel delen

Douchebakkenopmaat.nl brengt een uniek en exclusief product op de markt : composiet design douchebakken die volledig op maat (per cm) worden geleverd. Hiermee plaatst u een douchevloer uit één geheel zonder kit- of voegnaden waardoor lekkage van de vloer of beschimmelde voegen tot het verleden behoren en waarbij het afschot altijd ruim voldoende is.

De uit een samenstelling van kunstharsen en mineralen vervaardigde doucheplaten kunnen in iedere vorm worden geproduceerd en met een dikte van slechts 27 mm is een opstap naar de douche niet meer nodig. Bovendien zijn ze antislip, 100% niet poreus, standaard voorzien van afschot en een plat sifon met rvs afvoerplaatje of een afvoergoot welke volledig is geïntegreerd in de doucheplaat. Deze vlakke design douchebakken kunnen direct op iedere ondergrond worden gemonteerd inclusief houten vloeren.

Optioneel kunnen de douchebakken ook worden uitgevoerd met een opstaande rand, voor de toplaag is er een ruime keuze uit diverse afwerkingen en kleuren. Het materiaal is eenvoudig te bewerken c.q. te zagen, het gewicht bedraagt circa 40 kilo per vierkante meter.

Indien gewenst kunnen ook wandpanelen met een dikte van 10mm of design wastafels met volledig geïntegreerde waskommen in diverse uitvoeringen worden meegeleverd van hetzelfde composiet materiaal. De levertijd bedraagt ongeveer 3 weken, meer informatie over deze luxe douchebakken en wastafels op maat kunt u vinden op de website. Uiteraard bent u op afspraak ook van harte welkom in de showroom in Alphen aan den Rijn waar alle producten te bezichtigen zijn.

Douchebakkenopmaat.nl
www.douchebakkenopmaat.nl