Ideaal voorwandsysteem voor prefab

Artikel delen

Het moet sneller, slimmer, flexibeler en kosten besparend. Dat vraagt om een nieuwe manier van denken en werken. Een van de mogelijkheden zijn prefab units, waarin alle technische onderdelen zijn geïntegreerd.

Als draagconstructie is het solide TECEprofil een ideaal voorwandsysteem. Het voorwandsysteem bestaat uit slechts 3 basisdelen: de verzinkte buis, een hoekverbinder en een bevestigingsklem. Daardoor is het systeem eenvoudig in de verwerking, bovendien is geenspeciaal gereedschap nodig. Het werken gaat schoon en snel.

Alle noodzakelijke elektrische voorzieningen worden gecombineerd met aan- en afvoer van water, cv, riool, etc. Dit kan uiteraard geheel aangepast worden aan de wensen van de opdrachtgever. De technische voordelen van prefab zijn sowieso:
 

  • – Standaardisatie van de technische installatie;
  • – Stekkerbare oplossing waarmee de installatietijd drastisch wordt verkort;
  • – Hogere kwaliteit door een beter controleerbare productieomgeving;
  • – Hogere bouwefficiency door een meer geordende productie omgeving;
  • – Geluidsisolatie en brandwerendheid zijn eenvoudig te integreren;
  • – Verlaging van faalkosten.

 
TECE
www.tece.nl