Het ligbad isoleren? Ja natuurlijk!

Artikel delen

Helaas worden de meeste ligbaden in Nederland niet geïsoleerd. Raar eigenlijk, koffie houden we graag zo lang mogelijk warm in een thermosfles, terwijl we het water in het bad snel laten afkoelen. We moeten er vervolgens al snel weer uit, of voegen opnieuw warm water toe. Immers; vaak is het badwater al na 10 minuten niet meer goed op temperatuur. De oplossing: badisolatie van TONZON.

Met TONZON badisolatie isoleert u uw bad zoals een thermosfles een vloeistof warm houdt. U houdt de warmte van het water daar waar u het hebben wilt: in uw bad. Het water blijft daardoor veel langer warm omdat de warmte alleen aan de bovenkant van het badwater kan verdwijnen. Bij een schuimbad duurt het zelfs meer dan een uur voordat het water te koud wordt. Bijvullen met warm water tijdens uw bad is daardoor niet meer nodig. Dat bespaart kostbaar drinkwater en gas. Gas bespaart u ook al bij het vullen, 30 tot 40%. Mede afhankelijk van de plek waar het bad is opgesteld en het seizoen. 

“We hebben drie kleine kinderen die graag lang in bad spelen, maar vaak was het bad al na 10 minuten koud en wilden ze er toch weer graag uit. Bij onze nieuwe badkamer hebben we meteen het bad geïsoleerd. Dat scheelt enorm. De kinderen moeten nu uit bad omdat ze naar bed moeten en niet omdat het water koud is!”
Fam. Westhof Utrecht

Het isoleren van het ligbad: goed voor uw portemonnee, het milieu en niet op de laatste plaats uw badgenot.

TONZON
www.tonzon.nl/badisolatie