Stof overlast verleden tijd

Artikel delen

Klacht nummer 1 bij het renoveren van een badkamer of douche is de stofoverlast. “Door het hele huis heen vindt men stof. Soms nog weken later. Dit is verleden tijd met de Airbo Aircleaner,” aldus Henk Klop van Klop Innovations.
Wat zou het geweldig zijn als u uw klant zou kunnen ontzorgen betreffende stofoverlast. Ook voor uzelf heeft dit natuurlijk vele voordelen. Minder opruimen, stofvrij werken is veel gezonder en ook het onderscheidend vermogen richting uw concurrenten die nog niet stofvrij werken verbeterd sterk.
“Hoe simpel en doeltreffend kan dit nu met de Airbo Aircleaner AC700”, vertelt Klop “De Airbo Aircleaner weegt slechts 11,7 kg en is dus makkelijk mee te nemen. Zowel op de benedenverdieping als ook op de bovengelegen verdiepingen. De Aircleaner maakt vrijwel geen geluid en stoot je tegen de voordeur, een meubelstuk, of de stuc-muur; er ontstaat geen schade door de speciale behuizing.”
“Geen slangen, geen gedoe. Zet de Airceaner in de ruimte, sluit de deur en start hem. Het 3 delige (Hepa)filter zuivert de lucht en voorkomt dat het stof zich verplaatst naar de overige ruimten. Problemen met vieze geuren? Gebruik dan het actief koolstoffilter.
Airbo protects your Health. Zo kan iedereen opgelucht adem halen,” besluit de heer Klop
Benieuwd naar de Airbo Aircleaner en het product zelf ervaren? Klop Innovations geeft ter plaatse demonstraties. Meer informatie via de website.
 
Klop Innovations B.V.
www.airbo.eu