Oude kitvoegen snel verwijderen

Artikel delen

Het verwijderen van oude kitnaden en andere flexibele afdichtingen kan een tijdrovende klus zijn. De FugenMeister Delta voegensnijder gaat u helpen bij dit karwei. Dit handige gereedschap bestaat uit een comfortabele grip met een tweedelige mespunt die zich perfect door 90-gradenhoeken laat sturen.
 
Waar gewone messen al snel bot worden, kan de FugenMeister Delta voegensnijder echt ‘meters maken’. Geen kit is te soepel of te stug; het in een hoek geplaatste snijvlak blijft door zijn speciale constructie gedurende lange tijd vlijmscherp. Bovendien zijn reservemesjes verkrijgbaar. De Delta voegensnijder kan worden toegepast op alle harde ondergronden, zoals keramische tegels, graniet en marmer. Het is het ideale kitmes bij woningonderhoud en bij renovaties van badkamers en keukens.
 
Het merk FugenMeister omvat nog meer soorten onmisbaar kitgereedschap, zoals kunststof kitspatels met ronde en rechte hoeken in diverse afmetingen. FugenMeister is verkrijgbaar bij professionele bouwmarkten, ijzerwarengroothandels en schildersgroothandels.
 
Primaverde
www.primaverde.nl