Renoveren met ruim 35 jaar ervaring

Artikel delen

Al ruim 35 jaar is Havebo uw partner als het gaat om betonnen systeemvloeren. Inmiddels is het brede assortiment verder uitgegroeid met twee revolutionaire renovatievloeren welke breed inzetbaar zijn binnen renovatie bouwend Nederland.

De Magnelis stalen liggers, van de SL-Combinatievloer, met het lage eigen gewicht van slechts 5kg per strekkende meter zorgen voor een groot gemak in de verwerking. De vorm is gelijk aan de betonnen variant waardoor de EPS vulelementen uitwisselbaar zijn zodat verlies bijna overbodig is. De werkwijze is bijna gelijk aan de betonnen combinatievloer. Tevens kan de verwerker ervoor kiezen deze af te werken met een gewapende druklaag of een underlaymentplaat.
Voor een nóg snellere verwerking is er de Cassettevloer 6.2. Deze elementen, met een werkende breedte van 700mm, hebben onderling een luchtdichte aansluiting. Door de Magnelis stalen top- en bodemplaat biedt de Cassettevloer een hoog comfort in eindgebruik. De naam komt naar voren door de kern van het element, de EPS kern van dit systeem heeft namelijk een vaste hoge Rc. waarde 6,20m² K/W. Beide systemen zijn te plaatsen op de Magnelis stalen hoeklijnen van Havebo met voorgeboorde gaten. De Magnelis behandelde onderdelen zorgen voor een bescherming die tot 10 keer toe beter bestand is tegen corrosie dan verzinkt staal.
Vanaf heden bent u ook welkom bij Havebo betreft het monteren van de renovatievloeren. Onze vaklieden verwijderen vakkundig de bestaande houten vloer en vervangen deze met een renovatievloer van Havebo.

Havebo
www.havebo.nl/renovatie