Verhogen van een bedrijfsruimte

Artikel delen

Uw bedrijfsruimte is misschien neergezet in een tijd dat uw eisen en wensen anders lagen. Maar dat maakt ieder ouder bedrijfsgebouw niet meteen onbruikbaar. Het verhogen van de dakconstructie levert u een bedrijfsruimte op die er weer voor vele decennia tegen kan dankzij de extra functionaliteit. T.C. van den Dool B.V. is gespecialiseerd in het verhogen van bedrijfsruimten in de industriële sector.

Misschien werd uw bedrijfsruimte in het verleden wel voor andere doeleinden gebruikt. Of is uw bedrijfsvoering veranderd en is het efficiënter om over meer werkhoogte te beschikken. Heeft u ruimtegebrek: door de dakconstructie aan te passen, creëert u de mogelijkheid voor een tussenvloer of een gedeeltelijke entresol. Het resultaat is identiek aan een nieuw bedrijfsgebouw, met uitzondering van het kostenplaatje en de tijd.

Een mooi voorbeeld: in 2017 heeft T.C. v.d. Dool in opdracht van de Rutte Groep gevestigd aan het Kruisbaken in Zaandam de renovatie verzorgd van 8 bedrijfshallen. In 4 fases is de dakconstructie van Hal 1 t/m 7 verhoogd en Hal 8 gerenoveerd. Het totale oppervlak is verhoogd met 5,40 m1 met als resultaat dat de hallen nu een hoogte van 11.40 meter bereiken. Het totale verhoogde oppervlak bedraagt maar liefst 17.900 m², gerealiseerd in een periode van slechts drie maanden
Interesse of meer weten over het verhogen van een bedrijfsruimte in uw specifieke situatie? Neem dan vrijblijvend contact op.

T.C. van den Dool B.V.
www.tcvddool.nl