Voor iedere situatie de geschikte mengmachine

Artikel delen

De mengmachines MX van Festool bieden een uitgebreid assortiment voor het mengen van vloeibaar, taai en vast materiaal. Ze zijn praktisch door de unieke, gepatenteerde hoogte-instelling ErgoFix en het FastFix snelwisselsysteem en bovendien extreem duurzaam door hun constructie.
 
Met de gepatenteerde ErgoFix hoogte-instelling past u de mengmachine eenvoudig aan uw lichaamsgrootte aan. Ze kunnen zonder gereedschap en heel eenvoudig op vijf niveaus worden afgesteld. Een werkelijke verlichting van het werk – ook bij zware mengtoepassingen en langdurig gebruik.
 
Een rubberen kap bij de schakelaar voorkomt dat vuil, verf of lijm binnendringt. De stabiele rubberen stootranden beschermen de machine tegen beschadiging en vangen stoten en klappen op. Bovendien kan hij hierdoor tegen de wand worden geplaatst zonder weg te glijden, wat bij het mengen ontzettend handig is. Door het gebruik van hoogwaardige onderdelen is een lange levensduur gegarandeerd en zijn de mengmachines uitstekend geschikt voor zwaar gebruik op de bouwplaats.
 
Bijzonder praktisch is het snelwisselsysteem FastFix. Hierdoor kan de menggarde eenvoudig en snel worden losgekoppeld van de machine, waardoor een plaatsbesparend transport mogelijk is en de reiniging en wisseling van verschillende menggardes bijzonder makkelijk wordt. Ideaal voor uiteenlopende materialen zoals mortel, pleister en verf. Zeer krachtige motoren zorgen voor snelle, gemakkelijke en optimale mengkwaliteiten – ook bij continugebruik. Met de gasgeefschakelaar en elektronische toerentalregeling kan elk materiaal met het juiste toerental worden gemengd: van vloeibaar tot vast.
De mengmachines MX zijn verkrijgbaar bij uw Festool dealer in verschillende modellen met één of twee versnellingen en voor menghoeveelheden tot 90 liter. Bovendien biedt Festool verschillende set-varianten en een uitgebreid assortiment menggardes voor vloeibaar en taai tot zwaar materiaal. 

Festool
www.festool.nl/ergofix