Compacte balansventilator

Artikel delen

Warmteterugwinning voor kleine ruimtes en renovatie; dat is de kracht van de Orcon HRC-225 balansventilator uit de HealthLine-serie balansventilatiesystemen met warmteterugwinning.

Dankzij de zeer geringe afmeting van 722 x 600 x 403 mm (hxbxd) past het apparaat in vrijwel iedere ruimte en dankzij de grootse prestaties wordt elke ruimte volledig automatisch van gefilterde en voorverwarmde lucht voorzien. Het toestel is geschikt voor RF-bediening en CO2-vraagsturing en is standaard voorzien van een intelligente ontdooicyclus en 100% bypass. Ideaal dus voor kleine inbouwruimtes en renovatie.

Bestaande woningen worden steeds beter geïsoleerd en houden naast warmte ook vocht en CO2 vast. Een goede ventilatie is dan essentieel voor de gezondheid en het behoud van de woning. De ventilatoren voor het regelen van de toe- en afvoerlucht zijn voorzien van energiezuinige EBM-Papst motoren met achterovergebogen schoepenwielen die door middel van dipswitches éénmalig worden ingesteld op de juiste luchthoeveelheid.

Informatie: www.orcon.nl