Fristads lanceert Craftman Tights

Artikel delen

Fristads blijft hun assortiment werkkleding ontwikkelen en introduceert nu een volledig nieuw kledingstuk op de markt. Friwear Tights is een sterke en duurzame werklegging met ingebouwde kniebescherming en bijhorende shorts. Geïnspireerd door de sportwereld, biedt Friwear Tights maximale flexibiliteit en comfort voor op het werk.

“Het lichaam is het belangrijkste gereedschap dat een vakman gebruikt. Comfortabele werkkleding is essentieel bij het tillen van zware voorwerpen evenals je vrij en ongehinderd kunnen bewegen. Friwear Tights zijn de eerste in hun soort en we geloven dat veel mensen het sportieve gevoel zullen waarderen. Met de bijpassende shorts ben je volledig uitgerust voor een dag hard werken – terwijl je net zo flexibel en comfortabel bent als wanneer je in de sportschool bent,” legt Anastasios Lappas uit, Head of Design & Innovation bij Fristads.

De Friwear Tights zijn het eerste kledingstuk dat wordt gelanceerd in het nieuwe Fristads segment Friwear, een revolutionaire collectie van flexibele op sport gebaseerde werkkleding. De nieuwe tights hebben gebreide, stretchkniezakken van duurzaam CORDURA. De hoogte van de kniebeschermers in de kniezakken kan worden aangepast. De tights zijn unisex en perfect te combineren met de werkshorts om zo een praktische en flexibele outfit samen te stellen voor zowel werk binnen als buiten, maar zijn uiteraard apart verkrijgbaar.

Het comfortabele stretchmateriaal voert transpiratie af, is ademend en droogt snel.
Er zullen snel meer nieuwe, door sport geïnspireerde kledingstukken volgen in dit Fristads segment.
“Wij zijn altijd op zoek naar uitdagingen, zowel door innovaties als door te luisteren naar wat onze klanten willen en nodig hebben. Het is fantastisch om nu een praktisch en comfortabel kledingstuk aan te bieden dat volledig aansluit bij de uitdagingen waarmee professionals dagelijks worden geconfronteerd,” zegt Anastasios Lappas.

 

De Friwear Tights zijn verkrijgbaar vanaf april 2019 bij de Fristads dealer bij u in de buurt. Bekijk de dealerlocator op fristads.com