Koelen en verwarmen met de radiator van de toekomst

Artikel delen

De nieuwste innovatieve radiator van Jaga Climate Designers is de Strada Hybrid. Naast de Low-H₂O technologie voor energiezuinig verwarmen, heeft dit systeem óók het vermogen om de ruimte extreem snel te koelen.

De Strada Hybrid is een totale klimaatoplossing voor iedere woning. Elke functie wordt daarbij optimaal gestuurd om het hoogste comfort en een minimaal energieverbruik te garanderen. De prestaties van de Strada Hybrid zijn gemeten naar de Europese standaard NEN16430. Zowel bij koelen als verwarmen levert Strada Hybrid de hoogste afgifte. Het systeem regelt snel en nauwkeurig de temperatuur bij wisselende temperatuursomstandigheden en comforteisen. Het reactievermogen is meer dan ooit bepalend voor het energieverbruik én het comfort.

Nog geen een warmtepompinstallatie? Strada Hybrid radiatoren laten ook HR-ketels op hun laagste watertemperatuur werken en dus op hun hoogste rendement. Én zo kan je elk moment omschakelen naar een installatie met een warmtepomp en dit zonder aan de radiatoren, de warmtedistributie of de leidingen iets te hoeven wijzigen. Kijk op onderstaande website voor meer informatie.

Jaga
www.jagapro.nl/strada-hybrid

Bezoek Jaga op Renovatie 2019 in Den Bosch, stand A048