Eenvoudig en arbovriendelijke tilhulpmiddelen voor vakmensen

Artikel delen

Voor hen die met regelmaat zware objecten tillen en verplaatsen én op hoogte werken is de het assortiment van Gevelridder B.V. zeer geschikt. Dit bedrijf – gevestigd in Kapel Avezaath, centraal gelegen in het midden van Nederland – is leverancier van arbo vriendelijke tilhulpmiddelen, zoals gevelridders, gevelkarren en vacuüm zuigers.

Deze producten dragen bij aan een gezonde en veilige werkomgeving in met name de bouw- en afbouwsector. Hierdoor bevorderen deze producten efficiënt werken en het terugdringen van ziekteverzuim. Naast minder rugklachten kunnen vakmensen op deze manier ook veiliger werken, is minder mankracht benodigd, onstaan er geen beschadigingen aan materiaal en kan men sneller werken.

Het productaanbod van Gevelridder is bestemd voor een brede doelgroep, waaronder aannemers, glaszetters, onderaannemers, dakdekkers en schilders. In het verkoopkantoor, expeditie en showroomin Kapel Avezaath, zijn deze producten te zien en te testen. De meeste producten op de webshop zijn ruim voorradig.

Gevelridder
www.gevelridder.nl