Duurzaam renoveren met prefab panelen

Artikel delen

Asselux ontwerpt en produceert keramische producten en is gevestigd in Nederland. Ze presenteert een grote collectie sanitair, tegels en maatwerk producten. De afgelopen 15 jaar heeft ze zich gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van semi-prefab afbouwsystemen voor badkamers, keukens en toiletgroepen. Elementen met als doel de werkprocessen te vereenvoudigen. Eén van die innovatieve producten is het Keratop Tec-board paneel.

Keratop Tec-Board paneel is een lichtgewicht groot formaat keramische tegel. Een duurzaam en circulair toepasbaar product op tegelgebied, waarbij met eigen vakmensen nieuwbouw- en renovatieprojecten kunnen worden gerealiseerd.

Keratop Tec-Board wordt veelal toegepast door de utiliteitsbouw, aannemerij, woningbouwcorporaties en in hotelprojecten. Het is geschikt voor uiteenlopende toepassingen: van badkamers en toiletgroepen tot (bedrijf)keukens.
Met de panelen kunnen eenvoudig grote veranderingen worden aangebracht in een interieur. Zo kan het onder andere direct over bestaand tegel- en regelwerk worden geplaatst, waardoor sloopwerk veelal wordt voorkomen. Het modulaire systeem zorgt voor een versneld werkproces, wat leidt tot minder overlast bij bewoners. Het paneel maakt dat een project minder arbeidsintensief en daardoor kostenverlagend is ten opzichte van standaard tegelwerk. Modulair, eenvoud en een luxe uitstraling zijn gewaarborgd.

De collectie bestaat uit een basispakket met standaardformaten, diktes en kleuren, die via de distributiekanalen BMN Bouwmaterialen en Raab Karcher verkrijgbaar zijn. Naast vloer- en wandpanelen biedt Asselux ook bijpassende prefab elementen aan, waaronder toiletpanelen en douchevloeren.

Asselux
www.keratop.nl