Goed geventileerde woning zorgt voor comfort én gezond binnenklimaat

Artikel delen

Ventilatie is één van de belangrijkste pijlers binnen het productassortiment van Itho Daalderop. Nederlandse woningen worden steeds beter geïsoleerd, waardoor goed ventileren steeds belangrijker is geworden. Daarnaast is in veel bestaande woningen de ventilatie niet op orde.

Daarbij is de werkomgeving van veel werkende Nederlanders de afgelopen maanden flink veranderd met de noodzaak om meer thuis te werken. Meer mensen in een woning vraagt om een goed werkend ventilatiesysteem om het binnenklimaat gezond te houden. Ventileren van woningen is dus belangrijker dan ooit!

Stimuleer onderhoud

Onderhoud aan het ventilatiesysteem is tevens een onderwerp dat te weinig wordt belicht. Als professional is het van belang om dit onderwerp onder de aandacht te brengen. Breng daarom regelmatig reiniging en onderhoud van het ventilatiesysteem onder de aandacht.

Slim ventileren

Ventileren wordt bovendien steeds slimmer gedaan, waardoor de ventilatie-oplossingen weinig energie vragen en warmteterugwinning steeds belangrijker wordt. Belangrijk hierbij is te ventileren op het juiste moment en de juiste hoeveelheid en zone. Het ontwikkelen van ventilatie-oplossingen die hieraan voldoen en zelfs de verwachting overtreffen, is onze uitdaging.

Kijk op www.ithodaalderop.nl/luchtmacht voor de ventilatie-oplossingen van Itho Daalderop.