Lichtgewicht systeembekisting voor betonwerk bij renovaties

Artikel delen

Waar het storten van beton bij nieuwbouwprojecten dagelijkse kost is, daar moet ook bij menige renovatie en/of uitbreiding een betonnen vloer, wand of serie kolommen worden gestort. Verbouwingen en renovaties worden een stuk eenvoudiger door de makkelijk te plaatsen lichtgewicht DUO bekisting van PERI BeNeLux, leverancier van bekistings- en steigersystemen, diensten en multiplex. Sales engineer Tim De Schryver: “Op de meest moeilijk bereikbare plaatsen – en dat zijn renovatieprojecten bijna per definitie – kan snel een oplossing komen, omdat er geen kraan vereist is. Het lichtgewicht systeem is zo een uitkomst voor bouwers.”

PERI DUO is een innovatief bekistingssysteem uit Polytech. Deze universele bekisting wordt gekenmerkt door zijn bijzonder lage gewicht en eenvoudige gebruik. Bovendien is sprake van een minimum aan DUO bekistingsonderdelen. Zo snel, makkelijk en ergonomisch verantwoord ging bekisten nog nooit, met een minimum aan arbeidstijd en mankracht. De montage gebeurt ook zonder hameren, waardoor je heel wat geluidsoverlast voor de buren of omwonenden elimineert.

De Schryver: “De DUO panelen weerstaan een hoge betondruk met een minimum aan wartelstaven. Het bekisten van wanden, kolommen en vloeren is mogelijk met eenzelfde paneel. Maar ook balken, kelders, fundering van bijgebouwen en aanbouwen, plafonds, borstweringen, garages, alles is makkelijk te storten met dit bekistingssysteem. Iedereen kan het, er is geen specifieke vakkennis voor nodig om het systeem toe te passen. Indien nodig zorgen wij voor de nodige ondersteuning via het myPERI klantenportaal, de DUO planner app en eventueel hulp ‘on site’.

Met dit bekistingssysteem kan iedereen makkelijk een betonconstructie maken. Verschillende bouwers hebben de voordelen van het systeem inmiddels ervaren en zijn enthousiast, zo krijgt de sales engineer regelmatig als feedback. “Geïnteresseerde bouwers kunnen het systeem ook zelf (éénmalig) gratis uitproberen. We hebben een DUO testpakket voor het plaatsen van kolom- en wandbekisting. Vraag uw pakket vandaag nog aan via info@peri.nl.”

PERI BeNeLux
www.peri.nl