Stofdicht renoveren

Artikel delen

Geen renovatie zonder stof. Om te voorkomen dat stof zich door het gebouw verspreidt, kan men verschillende maatregelen nemen. Zo is er het stofwandsysteem van Curtain-Wall, alsmede de stofdeuroplossingen van PrimaCover.

Een betrouwbare stofdeur voorkomt dat bouwstof via een doorgang terechtkomt in de naastgelegen ruimtes. PrimaCover brengt drie varianten op de markt: PrimaCover Zipper Door U met een U-vormige doorgang, PrimaCover Zipper Door A met een drempelloze A-vormige opening en tenslotte PrimaCover Zipper. Dat is een set van twee zelfklevende ritsen met een uitstekende hechting op folie. Eén ding hebben ze gemeen: de kwaliteit. Dat zit hem onder andere in de betrouwbaarheid van de rits. Deze is van industriekwaliteit en gaat dus langer mee, zonder te haperen bij het openen en sluiten.
Curtain-Wall is het herbruikbare, uitbreidbare, duurzame en efficiënte stofwandsysteem. Daarmee is elke ruimte te splitsen, zelfs tot 5 meter hoogte. Terwijl aan de ene zijde wordt verbouwd, kan aan de andere zijde het normale leven dus gewoon doorgaan, zonder de overlast van (fijn)stof. De uitstraling van Curtain-Wall is heel representatief. Dat is belangrijk voor plaatsen waar de bouwactiviteiten plaatsvinden in de nabijheid van bezoekers en bewoners. Denk aan kantoren, ziekenhuizen, winkels, scholen, banken, hotels en woningen.
Er is keuze uit diverse sets met daarin modules voor een flexibele opstelling, inclusief een afsluitbare deurmodule. De brandvertragende folie maakt langdurige inzetbaarheid mogelijk. Curtain-Wall is snel op te zetten dankzij de telescopische staanders en kan zelfs worden toegepast in ruimtes met een systeemplafond.

Primaverde BV
www.primacover.com
www.curtainwalleurope.com