Multi inzetbare snel-verhardende wandegalisatiemortel voor grote oneffenheden

Artikel delen

Omnicol is voortdurend bezig met het ontwikkelen, aanpassen, verbeteren en vernieuwen van haar producten om ze bijvoorbeeld zuiniger, krachtiger, beter afbreekbaar of CO2-neutraal te maken. Deze producten worden getest in het lab én in de praktijk. Zo vragen we regelmatig naar de bevindingen van de verwerkers, maar laten we onze producten ook regelmatig extra testen. Om zo tot steeds nieuwe inzichten te komen en te kunnen blijven innoveren en ontwikkelen. Voor en door de vakman!

Zo hebben we al enige tijd geleden In samenwerking met specialisten uit de markt de W100 R omnimix ontwikkeld: een multi inzetbare snel verhardende wand-egalisatiemortel. Een vlakke en draagkrachtige ondergrond is immers de basis voor iedere verdere afwerking. Soms is het noodzakelijk om een ondergrond daarvoor eerst te egaliseren voordat deze geschikt is voor verdere bewerking.

De W100 R omnimix is een wandegalisatiemortel voor het egaliseren en repareren van grotere oneffenheden. En is dus zeer geschikt om grote laagdiktes in één laag aan te brengen en, indien gewenst, machinaal verwerkbaar. Deze mortel is geschikt voor het vullen van grote gaten, bijsmeren van diepe sleuven en het uitvlakken van verharde cement/kalk pleisterlagen, betonwanden, kalkzandsteen, cellenbeton, metselwerk en beschadigde cementpleisters. Ook voor het egaliseren van minerale muren, eventueel voorzien van wandverwarming. Vanwege de speciale samenstelling tevens geschikt voor gipshoudende wanden.

Omnicol NV
www.omnicol.eu