Met uw dak, meer groen in de stad!

Artikel delen

Een groendak, het past perfect bij de aanleg van een milieuvriendelijke tuin en het zorgt voor groen in de steden.

dak met sedum

Als u kiest voor een extensief groendak dan kiest u voor sedum planten. Deze sedum planten hebben diverse voordelen, zo zetten deze plantjes CO2 om in zuurstof. Maar ook vangen ze fijnstof af, de fijnstof slaat neer op de bladeren en takken. Daar blijft het ‘plakken’, de regen spoelt het af en zorgt dat het in de bodem komt. Dit zorgt voor een gezondere lucht, zeker in een stedelijke omgeving. Buiten dat groen niet alleen goed is voor dieren, is het ook goed voor mensen. Groen zorgt voor minder stress en bevordert de positieve gevoelens!

Sedum voor uw dak

Derbisedum Pack is de oplossing als u gaat voor een groendak, dit product is geschikt voor de kleinere daken. U heeft direct resultaat en de tegelsystemen zijn samengesteld uit een selectie sedum soorten die geschikt zijn voor het dak.

U wilt natuurlijk dat u zoveel en zolang mogelijk plezier heeft van uw groendak. Door onder Derbisedum, Derbigum SP WW of Derbigum GC WW aan te brengen gaat u voor een perfecte en blijvende waterdichtheid.

Nieuwsgierig geworden naar de groendaken van Derbigum? Meer informatie is te vinden op www.derbigum.nl of vraag informatie op via infonl@derbigum.com