Vloer- en wandverwarming met lage opbouwhoogte

Artikel delen

MAGNUM Slimfit is toepasbaar als vloer- en wandverwarming. Door de totale opbouwhoogte van slechts 12 mm of 14 mm is dit systeem uitermate geschikt voor renovatieprojecten.

Dit systeem bestaat uit kunststof matten (tegels), die eenvoudig aan elkaar worden geklikt. Een vloerverwarmingsbuis van 10 mm of 12 mm wordt met hetzelfde gemak in de matten geklemd. De open structuur van de tegels zorgt voor een perfecte hechting van de gietvloer met de basisvloer. Indien het systeem ingezet wordt als verwarming – / koelsysteem in de wand, dan ondersteund de mat het stucwerk en gedraagt de MAGNUM Slimfit zich als een wapening.

De MAGNUM Slimfit 10 Is ontwikkeld voor de 10 mm MAGNUM Tube. De 10mm buis wordt geleverd in lengtes van 80 en 240 meter. De maximale buislengte per groep bedraagt 80 meter. De MAGNUM Slimfit 12 is ontwikkeld voor de 12 mm MAGNUM Tube. De 12mm buis wordt geleverd in lengtes van 100 en 300 meter. De maximale buislengte per groep bedraagt hier 100 meter.

MAGNUM Heating
www.magnumheating.nl