Tot 20% meer meters met het juiste schilders- en stukadoorsgereedschap

Artikel delen

Schilders en stukadoors ‘zien water branden’ als zij door de verkoopadviseurs van STORCH worden gewezen op potentiële productie- en omzetwinst door simpelweg de meest geschikte gereedschappen te gebruiken. “Wanneer een schilders- of stukadoorsbedrijf met een aantal mensen makkelijk meer dan 5% kan besparen op arbeidstijd en professionele ZZP’ers zelfs tot 20% meer meters kunnen maken, dan praat je over enorme bedragen op jaarbasis. Dan mogen onze topproducten een iets hogere investering vergen in vergelijking met de ‘koopjes in de markt’, maar dat verschil wordt in een veelvoud terugverdiend,” benadrukt Edwin Rademakers, Verkoopleider Nederland van STORCH.

Het Duitse STORCH is Europa’s grootste producent van gereedschap en machines en systemen voor schilders- en stukadoorsbedrijven. “Wij zijn dé specialist onder de specialisten. Met ruim 4.500 hoogwaardige producten voor de schilders- en stukadoorsbranche bieden wij vakmensen de kans om werkprocessen bij hun (hand)werk aanzienlijk te versnellen met het beoogde resultaat. Dat loopt uiteen van de juiste schildertape tot een zeer doelmatige kwast of roller en van spraytechnieken tot professionele apparaten, ontwikkeld voor de zware toepassing in de beroepspraktijk. We zeggen dan ook altijd: ‘Wij verkopen geen producten maar oplossingen’.”

Bezoek van verkoopadviseur

Het specialisme valt af te lezen aan de productcatalogus van liefst 332 pagina’s. “Onze boodschap komt vaak het beste over als één van onze verkoopadviseurs uw bedrijf of uw bouwplaats bezoekt en wijst op betere verwerkingstechnieken. Wij zorgen ervoor dat we de productieve uren optimaliseren en de onproductieve tijd minimaliseren. Veel schilders werken graag zoals ze het al jaren doen. Ze leveren absoluut vakwerk, maar met onze producten kan dat vakwerk sneller en met een betere afwerking, zo tonen wij aan. Bijvoorbeeld omdat onze premium kwasten voorzien zijn van een verfkamer waardoor er tot wel 15% meer rendement kan worden behaald. Of omdat onze rollers voorzien zijn van een speciale coating (Lotex) behandeling en je tot wel 25% meer meters kunt maken in dezelfde tijd. Wij zijn de uitvinder van schildertape met folie (Cover Quick) en bieden als enige leverancier een gele tape van 12 mm en een kleine kernrol van 30 mm die je in je broekzak kunt meenemen. Daarnaast zijn er krachtige, duurzame en gebruiksvriendelijke airless-toestellen. STORCH verdiept zich als marktleider in de dagelijkse vraagstukken van de schilder en stukadoor en zorgt ervoor dat zij slimmer, beter, sneller en dus winstgevender kunnen werken.”

Via website en dealers

De producten van STORCH zijn 24/7 online (www.storch.nl) door professionals te bestellen, waarna ze direct uit het centrale magazijn in Duitsland worden verstuurd. Bij een netto bestelbedrag vanaf 150 euro is de verzending gratis. “We hebben inmiddels ook een goed verspreid dealernetwerk in Nederland opgebouwd, zodat de vakman in zijn regio de producten kan bekijken. Ondersteuning door onze verkoopadviseur bij de bedrijven of op de bouwplaats, video’s en productinformatiebladen helpen om de meest geschikte producten te kiezen. Want hoeveel mensen weten het verschil tussen een rechte streep en een gedraaide streep op de roller? Dit zegt namelijk iets heel belangrijks over de roller! Wij zijn u als STORCH graag van dienst met letterlijk winstgevende kennis en producten.”

STORCH
www.storch.nl