Vloerverwarming voor de wereld van morgen

Artikel delen

Jupiter is al bijna 30 jaar specialist op het gebied van traditionele vloerverwarming en heeft aan de wieg gestaan van droogbouwvloerverwarming. Vanaf dat moment is het bedrijf zich gaan richten op kwaliteit, kennis en innovatie binnen de vloerverwarmingssector, van droogbouwvloerverwarming in prestige projecten tot traditionele vloerverwarming in nieuwbouw. Als aanvulling hierop levert Jupiter ook Norit droogbouw dekvloeren, evenals PhoneStar geluidsisolatieplaten: de dunste geluidsisolatie ooit.

jupiter janskerkHet team van Jupiter is gedreven in het faciliteren van een duurzame toekomst. “Wij onderscheiden ons doordat we met onze kennis, gecombineerd met de kennis van partners, een optimaal systeem kunnen bieden. Onze missie is om zoveel mogelijk gebouwen of panden te voorzien van efficiënte en effectieve energieafgiftesystemen via oppervlaktes.”

Jupiter gelooft dat klimaatbeheersing in gebouwen beter moet én kan. Met een energiek team realiseert Jupiter projectmatig de meest duurzame en comfortabele vorm van vloerverwarming in elk type gebouw. Waar dit renovatieprojecten betreft, integreert het bedrijf ook vaak woning scheidende geluidsisolatie conform Bouwbesluit. Hiermee bevordert Jupiter het bouwen van de duurzaamste en comfortabelste panden voor de wereld van morgen.

“Wat wij als ontwikkeling zien ontstaan, is het thema circulariteit binnen renovatie, transformatie en nieuwbouw. Wij zijn voorbereid op die toekomst door bijvoorbeeld mee te doen aan onderzoeksprojecten. Daarin kijken we samen met een kennisinstituut hoe een duurzaam en circulair huis optimaal wordt gecreëerd. Wij bekijken wat de vloerverwarming in een totale energiehuishouding moet doen. Een stapje verder dus, en gericht op de lange termijn.”

JUPITER Vloerverwarming BV
www.jupiter-vloerverwarming.nl
Standnummer A.052