Voor ieder renovatieproject de juiste bouwlift

Artikel delen

Met een keuze uit ruim 250 verschillende liften en een team van ervaren monteurs is Mol Lifting in de 40 jaar van haar bestaan uitgegroeid tot een absolute specialist in de verhuur van liften voor goederen en personen. “Van groot tot klein, we hebben voor ieder project de juiste bouwlift”, zegt Remko Mol, directeur van Mol Lifting uit Dordrecht.

mol liftingDe personen- en goederenliften worden door Mol Lifting door heel Nederland geplaatst. “We leveren de liften turn key op. De klant heeft er helemaal geen omkijken naar. Onze monteurs plaatsen de liften en regelen alles in zodat ze direct klaar zijn voor gebruik”, zegt Mol.

Van 300 tot 2.000 kilo

Zowel voor renovatie als nieuwbouw heeft Mol Lifting verschillende liften in het assortiment. Van hefsteigers tot ladderliften, maar ook schachtliften en gecombineerde personen- en goederenliften. “Zo hebben we voor het prestigieuze project The Minister in Rijswijk een dubbele cabinelift geplaatst met een capaciteit van twee keer 2.000 kilo of 23 personen. Ideaal voor grote hoogbouw renovatie- en nieuwbouwprojecten.”

Ook voor de kleine projecten heeft Mol Lifting talloze mogelijkheden. “Liften met een capaciteit tot 300 kilo die in kleine ruimtes geplaatst kunnen worden.”

Veiligheid

Bij het werken op hoogte is veiligheid een vereiste. “Onze monteurs keuren alle goederenliften zelf en ook voor de personenliften geldt dat deze aan alle veiligheidseisen en keuringsnormen voldoen. Voor welke lift een klant ook kiest, hij kan altijd rekenen op een betrouwbare en veilige oplossing.”

Mol Lifting
www.mollifting.nl