Meer doen met glas en ruimte

Artikel delen

Heeft u er al eens over gedacht om in uw (bedrijfs-)ruimte glazen schuifwanden toe te passen? Heeft u bijvoorbeeld een ruimte die u graag in delen op wilt splitsen óf een overkapping die u met glazen schuifwanden om wil toveren tot een extra ruimte? Dan zijn glazen schuifwanden van 10 mm gehard veiligheidsglas een snelle, goedkope en fraaie oplossing.

Glaswand

glasschuifwandGlazen schuifwanden bieden de mogelijkheid ruimtes multifunctioneel in te zetten en geven extra ruimte en flexibiliteit. Glas is een duurzaam materiaal en bespaart energie. Heeft u bijvoorbeeld een overkapping voor uw pand en zet u deze dicht met glazen schuifpanelen? Dan merkt u dat u binnen minder stookkosten heeft. In deze tijd met hoge energiekosten zeker waardevol! Daarbij is een glazen schuifwand eenvoudig te installeren.

De Glaswandenspecialist heeft een grote voorraad en een breed assortiment in maten en kleuren zoals zwart, antraciet, wit en crème-wit. Bovendien heeft het bedrijf voor elke toepassing een geschikte oplossing.

Glaswandenspecialist
www.glaswandenspecialist.nl