Nieuwe overschilderbare hybride beglazingskit

Artikel delen

Als schilder wil je graag zo snel mogelijk perfect werk afleveren, toch? Het eindresultaat van het schilderwerk hangt van meerdere factoren af, waaronder de kwaliteit van het beglazingskitwerk. Bostik helpt de professional graag met de nieuw ontwikkelde WindowSeal Easy hybride beglazingskit. Kenmerken van deze nieuwe kit: gemakkelijk en soepel te verwerken, goed overschilderbaar en een superglad eindresultaat. Nauwkeurig en snel werken gaan voor het eerst hand in hand!

De kit die niet mag ontbreken in de schildertoolbox

WindowSeal Easy is een hoogwaardige, professionele kit die universeel inzetbaar is. De hybride eigenschappen maken deze kit geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassing: uitharding geschiedt ook onder vochtige omstandigheden. Na uitharden ontstaat een duurzame rubberen afdichting die perfect overschilderbaar is. Bostik heeft de WindowSeal Easy speciaal ontwikkeld voor het kitten van beglazing en kozijnen. De kit hecht op veel ondergronden.

De voordelen in vogelvlucht

De nieuwe WindowSeal Easy is goed en soepel verwerkbaar, laat zich gemakkelijk gladstrijken, is perfect overschilderbaar met watergedragen en syntethische verf en kent een breed hechtingsspectrum. Deze kit kan zowel voor binnen- als buitentoepassing gebruikt worden. Daarnaast heeft WindowSeal Easy een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Dankzij het universele karakter kan deze kit diverse verschillende andere soorten kit in één keer vervangen. De verwerking is dermate gemakkelijk dat WindowSeal Easy tijd bespaart en ook nog eens een prachtig eindresultaat oplevert. Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Bostik Benelux BV.

Bostik
www.bostik.com