Creëer prachtige badkamers met waterdichte badkamerwandpanelen

Artikel delen

Creëer mooie ruimtes met de waterdichte badkamerwandpanelen van Multipanel, de luxueuze en moderne manier om badkamers in te richten. De prachtige collecties wandpanelen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en afwerkingen waaronder marmer, steen en hout. Ze bieden een breed scala aan ontwerpmogelijkheden voor badkamers in alle soorten en maten. Hydrolock®, het unieke tong- en groefsysteem, maakt het mogelijk om panelen met elkaar te verbinden zonder profielen, zodat u een gladde, haast naadloze waterdichte wand krijgt die jarenlang onberispelijk zal blijven.

Nieuw! De Tegel Collectie

Als u van het uiterlijk van traditionele tegels houdt maar het onderhoud van de voegen beu bent, dan is de Tegel Collectie van Multipanel ideaal voor u.

Multipanel maakt gebruik van de allernieuwste fabricagetechnologie om met laserprecisie een mooie, 2,5 mm brede lichtgrijze voeglijn in de designs van de Tegel Collectie te etsen. Hierdoor ontstaat een prachtig tegeleffect.

De plaatsing is eenvoudig. In tegenstelling tot traditionele tegels, die grondig schoongemaakt moeten worden, zijn deze panelen met tegeleffect eenvoudig schoon te maken en gemakkelijk te onderhouden. De Tegel Collectie biedt de visuele esthetiek van traditionele tegels en levert de uitstekende prestaties van de Multipanel panelen.

De Tegel Collectie omvat prachtige effen kleuren, schitterende marmers en levendige mineralen, en biedt een fris, modern palet dat ontworpen is als aanvulling op een reeks badkamerinrichtingen en -armaturen. Van hedendaags zwart tot elegant chroom en stijlvol satijn. De Tegel Collectie geeft een opwindende nieuwe dimensie aan het Multipanel assortiment. Het omvat dezelfde kenmerken en voordelen van de Premium-, Neutrals en Classic-collecties: snelle, plaatsing met een minimum aan onderhoud. Voor uw volledige gemoedsrust wordt u beschermd door de 30 jarige garantie.

Multipanel
www.multipanel.nl