Vloerverwarming zónder verregaande ingrepen

Artikel delen

Renovaties vereisen vloerverwarming systemen die zonder verregaande ingrepen, zoals freeswerk, kunnen worden toegepast. De systemen van MAGNUM Heating kunnen dan ook op een bestaande vloer en in sommige gevallen zelfs in de muur worden verwerkt.

Vrouw leunt tegen badkuip

Watergedragen vloer- en wandverwarming

MAGNUM Slimfit is met een opbouwhoogte vanaf 10 & 12 mm toepasbaar als wand- en vloerverwarming. Dit systeem bestaat uit kunststof matten (tegels), die eenvoudig aan elkaar worden geklikt. Een vloerverwarmingsbuis van 10 mm of 12 mm wordt met hetzelfde gemak in de matten geklemd.

Elektrische systemen

Als de totale beschikbare opbouwhoogte minder is dan 15mm dan is de MAGNUM Mat uitermate geschikt. Het systeem is ontwikkeld om over een bestaande tegelvloer of op een reeds aangebrachte afwerkvloer toch nog vloerverwarming te kunnen installeren.

Vrouw en man op de bank

Liggen op de grondDroogbouw

Hout, parket en laminaat zijn duurzame en sfeervolle producten die bij renovaties steeds meer worden toegepast. De vraag naar een verwarmingssysteem voor deze vloeren heeft geleid tot de ontwikkeling van een nieuw technologisch hoogwaardig product: MAGNUM Heatboard.

Heatboard is verkrijgbaar als elektrisch of watergedragen variant en is direct toepasbaar onder harde zwevende hout-, parket- of laminaatvloeren. Bij toepassing van tapijt dient er eerst DuoBoard over het verwarmingssysteem te worden aangebracht.

MAGNUM Heating
www.magnumheating.nl