“Samen verduurzamen? Bezoek ons op de Bouwbeurs”

Artikel delen

Duofor is van 6 tot en met 10 februari aanwezig op de Bouwbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Aannemers en andere bouwspecialisten die meer willen weten over hoe ze hun project samen met Duofor kunnen verduurzamen, zijn dan van harte welkom op de stand. Duofor toont haar duurzame systemen en vertelt meer over hoe de producten en systemen voldoen aan de nieuwste WKB en voorzien zijn van alle benodigde certificeringen.

Systeemvloeren

“BouwBeurs 2023 is de plek waar iedere specialist in de uitvoerende en voorschrijvende bouw bij moet zijn. En wij willen u graag uitnodigen om onze stand F095 in hal 7 te bezoeken en kennis te maken met onze duurzame systemen en isolatieproducten”, zo laat Duofor weten.

Wat u kunt verwachten tijdens de Bouwbeurs? “Graag vertellen wij dan meer over circulair bouwen met onze systeemvloeren Combifor FIX en Combifor FLEX. Deze vloeren bieden verschillende voordelen. Zo zijn ze ergonomisch verwerkbaar en zijn sommige varianten herbruikbaar.

Naast onze unieke vloersystemen zijn wij ook gespecialiseerd in reflecterend isolatiemateriaal. Met de goede isolatie kunnen bewoners een hoop besparen op de energierekening. Een enorm belangrijk onderwerp in deze dure tijden.”

Gratis toegang tot de Bouwbeurs

“Bent u benieuwd naar onze producten en wilt u er meer over weten? Ervaar de voordelen dan zelf. Kom langs bij onze stand. U kunt zich geheel gratis registreren met de code Duofor.”

Duofor
www.duofor.nl
Stand 07.F095